Apartmani Bašta

Kompleks apartmana Basta se nalazi na samom uscu reke Rzav u Drinu i u neposrednoj blizini turisticke atrakcije Andricgrad. Kompleks Basta poseduje 2 deluxe apartmana i 2 dvokrevetne sobe. Gostima apartmana su na raspolaganju besplatan WiFi internet, kablovska televizija i klima uredjaj. Gostima je obezbedjen bespaltan parking sa video nadzorom iza i ispred samog objekta. Objekat je novoizgradjen 2018. godine.

Zdravo! Moje ima je Djordje i ja cu biti Vas domacin tokom boravka u apartmanima Basta. Unapred se zahvaljujem svima koji planiraju da borave kod nas tokom posete Visegradu. Dobro dosli.

Aprartamni Basta su jedinstveni apartmani okruzeni cvecem i zelenilom. U blizini se nalaze 2 reke – Rzav i Drina a sa terase deluxe apartmana se pruza pogled na Andricgrad. Apartamni se nalaze na glavnom magistralnom putu za Sarajevo. Na udaljenosti od samo 1 kilometar se nalazi most Mehmed-pase Sokolovica. 5,5 kilometara od apartmana se nalazi visegradska banja Vilina Vlas koja je bogata termalinm vodama a poseduje zatvoreni bazen i 2 turska kupatila.
Vojvode Stepe BB, 73240 Višegrad, Bosna i Hercegovina