Vikend sa “Brkovima” u KSB-u 10. i 11. novembra

BANJALUKA – Bend “Brkovi”, koji je prepoznatljiv po svom vlastitom “PunkFolkWellness” stilu, stiže u Klub studenata Banjaluka (KSB), gdje će održati čak dva koncerta, i to 10. i 11. novembra, a koji su najavljeni kao “Vikend sa ‘Brkovima'”.

“Biće ovo prava poslastica za sve njihove obožavaoce kojih je u Banjaluci zaista mnogo. Na svim njihovim dosadašnjim nastupima u gradu na Vrbasu atmosfera je uvijek bila navijačka, stadionska, a klubovi krcati. Isto se očekuje i ovoga puta. Ono što je sigurno, dobre svirke i odlične atmosfere neće nedostajati na ‘Vikendu sa ‘Brkovima”, jer, kako i sami kažu, ‘Brkovi’ vole Banjaluku, a Banjaluka voli ‘Brkove'”, saopšteno je iz “OK tima”, koji organizuje ova dva koncerta.

U pretprodaju će biti pušten ograničen broj ulaznica po cijeni od 15 KM po koncertu.

“Brkovi” postoje od 2004. Iza njih su sjajni studijski albumi, sa brojnim hitovima koje publika na njihovim nastupima pjeva uglas. Svirali su veliki broj koncerata širom Evrope i Balkana i koncertno su veoma aktivni. Pjevač benda Shamso69 (Vedran Pehar) autor je većine tekstova i muzike.