U Banjaluku stižu Željko Samardžić i Lepa Brena, doček Nove godine na novoj lokaciji

Pripreme za novogodišnje praznike su počele, a sve sugrađane i turiste za doček Nove godine očekuje spektakl – koncerti dvije regionalne muzičke zvijezde, Željka Samardžića i Lepe Brene.

U novogodišnjoj noći 31. decembra nastupiće Željko Samardžić, dok nas prvog dana nove 2024. godine, za popularnu reprizu, očekuje veliki koncert Lepe Brene.

Sasvim sigurno, ove dvije koncertne večeri u Banjaluku privući će veliki broj turista iz zemalja okruženja, kao što je to i bio slučaj u prethodnim godinama.

Upravo namjera Grada kao organizatora i jeste da svim sugrađanima ponudi što bolji, atraktivniji i kvalitetniji program koji bi samim tim i doprinio većoj posjeti turista iz zemalja regiona, te iz inostranstva.

Pored obilježavanja Nove godine očekuju nas i sve one tradicionalne aktivnosti, poput dočeka Dječije nove godine, Nove godine u Domu omladine, proslava Badnje večeri i slično.

Zbog trenutnih radova na izgradnji hotela „Palas“ i jednosmjernog odvijanja saobraćaja u našem gradu, sve koncertne aktivnosti biće prebačene na novi trg kod sportske arene, a posebno će biti okićen i Park „Mladen Stojanović“, u okviru kojeg smo pripremili i „Zimzopark“, gdje vas takođe očekuje mnoštvo aktivnosti.