Tina Maze na “Digital snou konferenciji”

JAHORINA – Olimpijski centar “Jahorina” od petka do ponedjeljka, od 6. do 9. oktobra, organizovaće “Digital snou konferenciju” koja predstavlja vrhunac svjetskog skijaškog biznisa, a jedan od učesnika biće olimpijska šampionka i legendarna figura u svijetu skijanja i sporta Tina Maze, saopšteno je iz Olimpijskog centra.

Konferencija će okupiti stručnjake iz različitih oblasti kako bi zajedno istražili najnovije inovacije, poslovne mogućnosti i perspektive za budućnost industrije skijanja, ali i pružiti priliku za umrežavanje i stvaranje poslovnih kontakata, navedeno je u saopštenju.

Direktor Olimpijskog centra “Jahorina” Dejan Ljeevnaić izjavio je da će učešće Tine Maze na konferenciji na ovoj planini omogućiti bolje razumijevanje promjena i razvoja skijaškog svijeta.

“Radujemo se što ćemo imati priliku da čujemo njene perspektive i savete, jer vjerujemo da će njen doprinos biti inspiracija za sve nas u ovom brzorastućem sektoru”, rekao je Ljevnaić.

On je naveo da je Jahorina već dugo poznata po svojim izvanrednim skijaškim terenima i bogatoj tradiciji zimskih sportova, kao i da će Jahorina postati epicentar svjetskog skijaškog biznisa tokom “Digital snou konferencije”.

Prema njegovim riječima, očekuje se da će na konferenciju doći stručnjaci iz svih krajeva svijeta, spremni da razmijene iskustva i doprinesu razvoju ove brzorastuće industrije.

Ljevnaić je rekao da će panelisti biti vodeći stručnjaci u svojim oblastima, među kojima partneri Olimpijskog centra “Jahorina” iz Crne Gore, Srbije, Slovenije, Hrvatske, Makedonije, Rumunije, Bugarske uključujući proizvođače opreme, menadžere skijaških centara, marketinške stručnjake i mnoge druge.

“Kroz naše panele, upoznaćemo vas o najnovijim tehnološkim inovacijama koje će oblikovati budućnost skijanja. Sa stručnjacima iz oblasti, istraživaćemo nove tehnike za unapređenje skijaškog iskustva”, dodalo je Ljevnaić.

On je rekao da će, osim inspirativnih panela i diskusija, biti održana i promocija drugog časopisa o skijanju, koji je odličan izvor informacija i inspiracije za sve ljubitelje skijanja i planinarenja.

Za završnicu konferencije biće organizovan nezaboravni parti koji će uključivati nastup jedne od velikih zvjezda domaće muzičke scene, naveeno je u saopštenju.

Ljevnaić je rekao da je interesovanje za ski-sezonu na Jahorini u porastu, o čemu svjedoči podatak o broju prodatih karata u dosadašnjem djelu pretprodaje, čime se potvrđuje pozicija Jahorine kao vodeće destinacije za zimski odmor.

“Zahvaljujući izuzetnom interesovanju tokom pretprodaje karata, sve pripreme su u punom jeku kako bismo dočekali naše drage goste. Naše promocije privukle su pažnju iz različitih djelova svijeta, pa očekujemo veliki broj posjetilaca iz Londona, Kine, Turske, Rumunije i Mađarske, što će doprineti internacionalnom šarmu Jahorine”, poručio je Ljevnaić.